Dataväxt AB har gleden av å melde at Gjermund Tømte fra Eidsvoll begynner som regionsansvarlig selger for Dataväxt i Norge.

Han skal jobbe med hele Dataväxts sortiment til forhandlere og sluttkunder i Norge. Gjermund Tømte er 42 år, kommer fra Eidsvoll og har lang erfaring fra landbruksmaskinbransjen. Han går til Dataväxt etter et kort opphold i SISU produkter AS. Før det var han kategorileder for presisjonsjordbruk i Felleskjøpet Agri.

-Med Gjermund på laget er vi godt rustet for å fortsette vår satsning i det norske markedet med alle våre løsninger innenfor presisjonsjordbruk, sier Mattias Andersson, selgchef på Dataväxt.
-Med produktporteføljen vi har, kan vi virkelig gi de norske bøndene hva de spør etter, og Gjermund vil hjelpe dem med å få de riktige løsningene, fortsetter Mattias.

Både dokumentasjon av utførte tiltak og sikrere informasjon om aktuelle forhold gir grunnlag for riktige beslutninger. Det er nettopp her Dataväxt har sin styrke. Dataväxts egenutviklede dokumentasjonsprogram, CropPlan, skal tilbys til den norske bonden gjennom flere kanaler, blant andre Felleskjøpet. Dataväxt har også flere andre egenutviklede produkter for datautveksling mellom maskiner, som for eksempel LogMaster som ble premiert på Agroteknikk. Produkter knyttet til automatisering av maskiner fra Trimble er godt kjent og et meget viktige produkter for det norske markedet.
Gjermund Tømte starter i januar 2019 og melder at han gleder seg stort til å ta fatt på det han betrakter som drømmejobben.

For ytterligere spørsmål vennligst kontakt Mattias Andersson, ma@datavaxt.se +46514650238.